Selecteer een pagina

Goedkoop posters maken

Wil je zelf het ontwerp voor je poster maken? Of heb je liever dat een van onze designers de vormgeving van de posters maakt? Dan is dit uiteraard ook mogelijk! PrintConcepts is jouw partner in drukwerk!

Jouw drukwerk specialist

Met een groot internationaal netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat jouw mooie drukwerk op een goede en goedkope manier snel wordt geleverd!

Wil je goedkoop posters maken?

Bij PrintConcepts kun je eenvoudig en snel digitaal drukwerk online bestellen. Jouw zelf poster maken of snel laten drukken op de hoogste kwaliteit! En natuurlijk bezorgen wij deze posters gratis op het gewenste adres.

Het belangrijkste doel van jouw poster is het uitdragen van een boodschap.

Trek doeltreffend de aandacht richting jouw bedrijf, product of merk met een poster van topkwaliteit! Een sterk vormgegeven poster van goede kwaliteit valt immers op!

Digitaal jouw posters maken, geschiedt op een van de nieuwste digitale printers en is daardoor van zeer hoge kwaliteit, welke haast niet van offset drukwerk te onderscheiden is! Een poster digitaal afdrukken is een goede en goedkope oplossing voor wanneer je maar een paar posters nodig hebt.

Posters laten maken in een grotere oplage? Dat is voor ons geen probleem!

Bij grotere oplages wordt het drukken van posters in offset interessanter. Voor het offset drukken van posters hebben we een matte papiersoort en glanzend papier in diverse grams gewichten. Door het gladgestreken oppervlak hebben deze papiersoorten een briljante kleurweergave! Je kunt ook posters laten drukken op fluoriserend neon papier. Fluoriserend neon papier in de kleuren geel, groen, roze en oranje en je posters zullen zeker opvallen!

Bij PrintConcepts zijn de keuzes in papiersoorten erg overzichtelijk:

  • PosterPlus Mat: Een posterprint op stevig papier, schrijfbaar met een matte uitstraling. Ideaal voor kleine oplage posters.
  • Semi Glossy: Mooi fotopapier voorzien van een gesatineerde (glans) laag geschikt voor binnengebruik. Uitstekend voor foto’s!
  • Glossy Photo Paper: Fotoposter, een foto op poster afdrukken, fotopapier voor de scherpste afdrukken op foto kwaliteit! Ideaal voor kleine oplage foto posters.
  • Blueback Paper: Een matte papiersoort, speciaal voor buiten. De naam blueback zegt het al, dit papier is voorzien van een blauwe achterkant. Zo kun je het makkelijk buiten over andere reclameposters heen plakken. Ook uitstekend geschikt voor in two-signs en driehoeksborden!

Heb je nog geen ontwerp voor je poster? 

Laat dan PrintConcepts het ontwerp voor jouw poster maken! Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor je klaar om je op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen je helpen bij het maken van een grafisch ontwerp van jouw poster, kant en klaar en gereed voor druk. Ook kunnen wij het ontwerp verzorgen van een logo of complete huisstijl. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl

Offerte aanvragen?

Heb je een speciaal verzoek, of wil je graag een prijs weten? Daag ons uit en stel ons je vraag!

Nog geen account?

Maak dan snel een account aan.

Recent Products
Recent Products
Best Mobile Handsets
$78.00
Best Mobile Handsets
$60.00
Best Mobile Handsets
$1200.00
Best Mobile Handsets
$150.00

Aenean vive cursus

$78.00

Cras vel nisi conval

$78.00

Bellen Tesque habit

$78.00
0
Winkelmandje
Your cart is empty.