Selecteer een pagina

Print & Druk

Digitaal print- en drukwerk; wij combineren vakmanschap met de technologie van de toekomst. Van promotioneel drukwerk tot magazines en van huisstijl drukwerk tot gepersonaliseerde mailings.

digitaal printen

Een combinatie vakmanschap met de technologie van de toekomst
We weten dat drukwerk een groot deel van de marketingmix blijft voor veel bedrijven. Niets werkt beter dan een fysiek geproduceerde brochure om mensen over te halen en potentiele klanten te beïnvloeden. En we weten dat sommige bedrijven een fortuin in rekening brengen voor het verzorgen van kleine ad-hoc bestellingen. Bij Print Concepts krijg je toegang tot een volledige verzameling voordelige aanbiedingen drukwerk- en promotie items. Van visitekaartjes tot brochures en van flyers tot folders, allemaal voor scherpe prijzen en met een hoog service niveau.

Een greep uit ons assortiment

Print & Drukwerk

Promotie drukwerk

Echt opvallen doe je met promotie drukwerk! Voordelig drukwerk voor een beurs, flyeractie of voor het presenteren van je bedrijf.

Zakelijk drukwerk

Klein, middel of groot bedrijf? Bijvoorbeeld: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en zelfs gepersonaliseerd drukwerk.

Horeca Drukwerk

Drukwerk in de horeca gebruik je niet alleen voor placemats of menukaarten. Ook subtiele reclame zoals tafelkaarten en bierviltjes.

Foliedruk, spot-UV lak, letterpress en andere exclusieve

Drukwerk afwerkingen

Foliedruk

Foliedruk of hotfoil is een druktechniek waarbij een dun laagje folie op het papier wordt aangebracht. Een exclusieve luxe veredeling voor: visitekaartjes, briefpapier, kaarten, doosjes etc.

Spot-UV lak

Spot UV-lak is een luxe afwerking wat zorgt voor een glanzende laklaag dat op bepaalde delen van het drukwerk worden aangebracht. Hierdoor kun je bijvoorbeeld het logo extra laten opvallen.

Letterpress

Ambachtelijk drukwerk met een authentieke en karakteristieke uitstraling. Letterpress is een oude druktechniek wat ervoor zorgt dat de afdruk dieper in het papier wordt geperst. Ook wel boekdruk genoemd.

Grootformaat prints

Wat kun je van ons verwachten?

Onze werkwijze; professioneel en doeltreffend. Door ‘heldere communicatie’ en ‘meedenken met de klant’ komen we tot een perfect eindproduct wat helemaal aansluit bij de wensen!

DTG • Transfer • Flex & Flock • Zeefdruk

Kleding & Textiel bedrukken

Sportkleding

Wij leveren o.a. bedrukte sportkleding voor verenigingen, bedrijven, sportclubs en particulieren.

Casual kleding

Wij bieden een gevarieerd assortiment casual kleding voor mannen en vrouwen die geheel naar eigen wens is te bedrukken.

Werkkleding

Professionele bedrijfskleding of werkkleding laten bedrukken? Zorg voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van jouw bedrijf.

Ruim assortiment

MMMMM

Bij PrintConcepts krijg je toegang tot een volledige verzameling van meer dan een miljoen voordelige aanbiedingen. Maak gebruik van een megagrote reeks aan drukwerk en promotie items. We maken de grootste banners voor buiten, stoepborden voor op straat en mega vlaggen voor extra aandacht.

Jouw account

MMMMM

Log in op je account en werk online samen met jouw lokale print studio uit ‘s-Hertogenbosch. Maak gebruik van een uniek online systeem om eenvoudig je website te beheren, bestellingen te plaatsen én toegang te krijgen tot een grote beeldbank.

Relatiegeschenken

Uniek bedrukte giveaways

Raamdecoratie

Glass etched folie

Beursdecoratie

Zit benodigdheden

Staantafels

Beurswand + tafel

Wat wij doen

Onze werkzaamheden die passen in de marketingmix van online én offline communicatie.

Webdesign

Gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie én mobielvriendelijke websites om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Altijd flexibel en schaalbaar. 100% zoekmachine vriendelijk en eenvoudig in beheer.

Ontwerp & DTP

Grafisch ontwerp van logo tot complete huisstijl. Aangesloten bij een exclusief netwerk genaamd Nettl. Met meer dan 20 Nettl design studio’s beschikken wij over de juiste mensen én middelen om elk idee te realiseren!

Print & Druk

Wij werken met een team van ervaren vakmensen. Een combinatie van vakmanschap met de technologie van de toekomst. Van mailings tot magazines en van huisstijldrukwerk tot het drukken van boeken.

Klanten als partners

100% kwaliteit, met de beste service en een persoonlijke benadering.

Wereldwijd netwerk

Wij werken met en voor lokale bedrijven zoals die van jou.

SEO specialisten

Wij zijn jouw lokale SEO experts. Start met een GRATIS SEO check.

0
Winkelmandje
Your cart is empty.