Printconcepts

Visitekaartjes maken


Goedkoop visitekaartjes maken?

Goedkope visitekaartjes laten maken door PrintConcepts is hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Een zakenkaartje is het visitekaartje van uw bedrijf. U heeft maar één kans om een geweldige eerste indruk te maken, dus maak daar optimaal gebruik van met professionele visitekaartjes van topkwaliteit!

In enkele stappen kunt u professionele visitekaartjes maken.

1.  U kiest het gewenste formaat visitekaartje dat u wilt laten maken, afwijkend van het standaard formaat kunt u ook een visitekaartje maken in andere formaten. Zo zijn er bij PrintConcepts ook gevouwen visitekaartjes verkrijgbaar!

2.  Vervolgens krijgt u de keuze om uw visitekaartje los of als pakket te bestellen.
Visitekaartjes laten maken in een pakket zijn ideaal als u één visitekaartjes design voor meerdere personen nodig heeft.

3.  Maak daarna een keuze uit de verschillende papiersoorten. Zo is er behalve standaard papier van 300 g/m2 premium paper,  een matte papiersoort, welke bijzonder geschikt is om uw professionele visitekaartjes een exclusieve uitstraling te geven.

Wilt u goedkope visitekaartjes maken die extra goed opvallen? Kies dan voor onze "speciale" papiersoorten zoals 1 zijdig Zilver Metallic of Parelmoer Glans.

4.  Tenslotte kiest u of u visitekaartjes wilt maken die enkelzijdig, of dubbelzijdig bedrukt zijn. Standaard krijgt u bij uw bestelling een visitekaartjes houder die voor elk door ons bedrukt formaat visitekaartje geschikt is.

Visitekaartjes zelf maken? 
Of het visitekaartjes design door PrintConcepts laten verzorgen? 
Voor het visitekaartjes design of voor het maken van uw logo's en huisstijl kunt u bij ons terecht! Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen helpen bij het maken van een professionele visitekaartjes design, kant en klaar én gereed voor druk. U kunt contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl of gebruik te maken van onze Speciale Aanvraag.

Goedkoop visitekaartjes maken? Klik hier!