Printconcepts

Visitekaartjes bestellen


Goedkoopste visitekaartjes online?

Bestel eenvoudig online visitekaartjes!
In slechts enkele stappen kunt u de goedkoopste visitekaartjes online bestellen.
Gratis verzonden en binnen 24 uur geleverd! Eenvoudiger kan haast niet.


Goedkoopste visitekaartjes online bestellen is de beste kwaliteit voor een scherpe prijs! Een zakenkaartje, is het visitekaartje van uw bedrijf. U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken, dus maak hier extra goed gebruik van met onze online visitekaartjes van topkwaliteit!

Online visitekaartjes bestellen in enkele stappen.

1.  U kiest het gewenste formaat visitekaartje, afwijkend van het standaard formaat visitekaartje zoals 55x85 mm, heeft u ook de keuze om een ander formaat visitekaartje te bestellen. Ook zijn er bij PrintConcepts gevouwen visitekaartjes online verkrijgbaar! 

2.  Vervolgens krijgt u de keuze om online visitekaartjes los of als pakket te bestellen.
Visitekaartjes bestellen in een pakket zijn ideaal als u één visitekaartje voor meerdere personen nodig heeft.

3.  Maak daarna een keuze uit onze verschillende papiersoorten. Zo is er behalve ons standaard visitekaartjes papier van 300 g/m2 premium paper,  een extra matte papiersoort, welke bijzonder geschikt is om uw visitekaartjes een luxe uitstraling te geven.

Wilt u online visitekaartjes bestellen die extra goed opvallen? Kiest u dan voor onze "speciale" papiersoorten zoals 1 zijdig Zilver Metallic of Parelmoer Glans papier.

4.  Tenslotte kiest u of u uw visitekaartjes enkelzijdig, of dat u uw visitekaartjes een beide kanten wilt laten bedrukken. Standaard krijgt u bij uw online bestelling visitekaartjes een visitekaartjes houder die voor formaat visitekaartje geschikt is.

Wilt u online visitekaartjes bestellen maar u heeft nog geen ontwerp?
Laat dan PrintConcepts uw visitekaartjes ontwerpen! 
Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen bij het maken van de goedkoopste visitekaartjes, kant en klaar én gereed voor druk. U kunt contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl of gebruik te maken van onze Speciale Aanvraag.


Online visitekaartjes bestellen? Bekijk hier ons assortiment.