Printconcepts

Variabele Data Printing bij PrintConcepts!


Ontdek de voordelen van Variabele Data Printing bij PrintConcepts!
Gepersonaliseerd drukwerk; met persoonlijk drukwerk bereikt u uw relaties op een unieke manier. En hoe persoonlijker uw drukwerk is, hoe effectiever. Met gepersonaliseerd drukwerk kunt u de respons op uw uiting een enorme boost geven. Variabele data printing kunt u niet alleen gebruiken voor gepersonaliseerd drukwerk, het is op verschillende manieren inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaarten oplopend nummeren of unieke barcodes indrukken. Het is ook ideaal om adresgegevens  in te printen en u kunt door middel van variabele data printen zelfs complete prijskaarten of andere instore materialen maken!

Variabele data printing


Variabele Data Printing is dé doelgerichte manier om klanten rechtstreeks te benaderen door gepersonaliseerde boodschappen te versturen.

Met behulp van een door u aangeleverd Excel, csv of databestand kunnen wij uw drukwerk verzorgen zodat ieder persoon of doelgroep de geschikte informatie en/of beeld ontvangt. Variabele Data Printen is dan ook zeer geschikt voor gepersonaliseerd drukwerk, direct mailing (DM), maar ook voor prijslijsten, folders of programmaboekjes gedrukt met unieke inhoud op maat. Maak de communicatie met uw klanten meer persoonlijk!

De voordelen van Variable Data Printing op een rij:
  • Gericht communiceren, persoonlijk en heel effectief! 
  • De mogelijkheid heel snel massamiddelen te produceren. Bespaar veel tijd en opmaakkosten door automatisch prijskaarten en ander instore materiaal op te maken. 
  • Onderscheid uzelf van de rest van de markt door gebruik te maken van gepersonaliseerd drukwerk. 
  • Millieubewust, omdat u heel gericht communiceert heeft u minder verspilling.

Nieuwsgierig geworden naar wat PrintConcepts voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een
offerte aan.