Printconcepts

Wilt u een spandoek laten drukken?


PrintConcepts bedrukt spandoeken en banners van hoogwaardig bisonyl

Wij zijn de absolute specialist in het printen en bedrukken van promotie- en reclamemateriaal. Via onze webshop kunt u een breed scala aan producten laten bedrukken zoals spandoeken, banners, canvas prints, reclameborden en vele andere producten. Dit doen we op basis van een door uzelf aangeleverd bestand. Het is echter ook mogelijk om door onze DTP afdeling een ontwerp te laten maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een spandoek laten drukken? Neem dan snel een kijkje in onze overzichtelijke webshop!

Een spandoek laten drukken voor echte impact

Wanneer u op actiematige basis iets wil communiceren, bijvoorbeeld een eenmalig event, een periodieke uitverkoop of zelfs politieke verkiezingen, dan zorgt het gebruik van een spandoek absoluut voor impact. Het valt op en dat maakt gelijk een statement. Wij bieden deze spandoeken in breedtes tot wel 500 cm. met hoogtes tot 150 cm. Ze worden in verschillende gewichtsklassen gemaakt van het zeer hoogwaardige en robuuste bisonyldoek (PVC) en kunnen desgewenst van ringen of tunnelzoom worden voorzien.

Niet minder dan het allerbeste

Wij leveren graag het beste van het beste. Niet alleen met onze producten, maar ook qua dienstverlening. Voor ons print- en drukwerk maken we gebruik van high-end Canon apparatuur. Zodoende leveren we kwaliteit die niet van vellen offset valt te onderscheiden. Deze hoogwaardige producten bestelt u eenvoudig via onze webshop, betaalt u veilig met iDeal, heeft u binnen 2 werkdagen al in huis en kunt u zorgvuldig volgen met Track & Trace van GLS. Interesse? Bestel snel uw promotiemateriaal online of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan door te bellen met +31 (0)73 611 11 44 of een bericht te sturen naar info@printconcepts.nl.