Printconcepts

Rollup display


Goedkoop Rollup display bestellen?

Bestel eenvoudig online roll up displays in enkele stappen!
Bij PrintConcepts kunt u goedkoop roll up displays maken in topkwaliteit. Roll up displays zijn ideaal voor presentaties, beurzen of evenementen. Een rollup display van PrintConcepts is een lichtgewicht mobiele rollup display welke u eenvoudig en snel kunt monteren. Met de gratis meegeleverde draagtas kunt u deze rollup display overal mee naar toe nemen.

Roll up displays goedkoop printen in diverse hoogwaardige materialen
Al onze roll up displays maken wij full colour op de hoogste kwaliteit. Het materiaal waarop geprint wordt, is speciaal ontwikkeld banner materiaal. Zo is er pvc banner materiaal met donkere achterkant die geen licht doorlaat. Wilt u een topkwaliteit pvc banner? Dan bent u bij PrintConcepts aan het juiste adres!

Heeft u nog geen ontwerp voor uw rollup display?
Laat dan PrintConcepts uw roll up displays ontwerpen! Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen bij het maken van een rollup display, een ontwerp of idee op te maken, kant en klaar en gereed voor druk. 

Wij leveren de roll up displays in diverse formaten en materialen. Voor een afwijkend formaat roll up display, het printen op andere materialen of voor het maken van een ontwerp kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of door te mailen naar: info@printconcepts.nl


Bekijk hier ons assortiment voor roll up displays.