Printconcepts

Rollup banners


Goedkoop rollup banners kopen?

Bestel rollup banners online in slechts enkele stappen!
Bij PrintConcepts kunt u goedkoop een rollup banner bestellen van topkwaliteit! Rollup banners zijn ideaal voor presentaties, beurzen of evenementen. Een rollup banner van PrintConcepts is een lichtgewicht mobiele rollup display welke u gemakkelijk kunt meenemen in een handige draagtas. Een rollup banner die u zelf snel en eenvoudig kunt monteren.

Rollup banners maken in diverse hoogwaardige materialen
Al onze rollup banners printen wij full colour op de hoogste kwaliteit. Het materiaal waarop geprint wordt, is speciaal ontwikkeld rollup banner materiaal. Zo is er een pcv banner met donkere achterkant die geen licht doorlaat. Voor topkwaliteit rollup banners is PrintConcepts het juiste adres!

Nog geen ontwerp voor uw rollup banner?
Laat dan PrintConcepts uw rollup banners ontwerpen! Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen bij het grafisch ontwerpen van uw rollup banners, een ontwerp of idee op te maken, kant en klaar en gereed voor druk. 

Wij leveren de rollup banners in diverse formaten en materialen. Voor een afwijkend formaat rollup banner, het printen op andere materialen of voor het maken van een ontwerp kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of door te mailen naar: info@printconcepts.nl


Bekijk hier ons assortiment voor rollup banners.