Printconcepts

Roll-up banners


Goedkoop roll-up banners kopen?

Eenvoudig uw roll-up banner printen in slechts enkele stappen!
Bij PrintConcepts kunt u goedkoop roll-up banners bestellen van topkwaliteit! Roll-up banners zijn ideaal voor presentaties, beurzen of evenementen. Een roll-up banner van PrintConcepts is een lichtgewicht mobiele roll-up display welke u gemakkelijk kunt meenemen in een handige draagtas. Een roll-up banner die u zelf snel en eenvoudig kunt monteren.

Roll-up banners in diverse hoogwaardige materialen
Al onze roll-up banners printen wij full colour op de hoogste kwaliteit. Het materiaal waarop geprint wordt, is speciaal ontwikkeld banner materiaal. Zo is er een banner materiaal met donkere achterkant die geen licht doorlaat. Voor topkwaliteit roll-up banners is PrintConcepts het juiste adres!

Nog geen ontwerp voor uw roll-up banner?
Laat dan PrintConcepts uw roll-up banner ontwerpen! Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen bij het grafisch ontwerpen van uw roll-up banners, een ontwerp of idee op te maken, kant en klaar en gereed voor druk. 

Wij leveren de roll-up banners in diverse formaten en materialen. Voor een afwijkend formaat roll-up banner, het printen op andere materialen of voor het maken van een ontwerp kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of door te mailen naar: info@printconcepts.nl


Bekijk hier ons assortiment voor roll-up banners.