Printconcepts

Een presentatiebord of reclamebord laten maken?


Wij bedrukken beeld van hoogstaande kwaliteit op foam, forex en trespa

Bent u bezig met het vormgeven aan uw instore communicatie, gevelreclame of bewegwijzering? Maak dan gebruik van een presentatiebord of één van onze andere reclameborden. Deze zijn uitermate geschikt om op professionele wijze uw boodschap aan uw doelgroep te communiceren. Ze zijn robuust, van hoogstaande kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. Wij kunnen een reclamebord voor u maken met een grootte tot maar liefst 840x1188 mm. (A0). U kunt bij ons ook terecht voor laten maken van:

  • Banners
  • Textiel
  • Canvas prints
  • Briefpapier
  • Kaarten
  • Enveloppen
  • Posters
  • Reclameborden

Uw reclamebord of presentatiebord laten drukken met een logo, foto of reclame afbeelding

Gebruik uw corporate logo, een pack shot van uw product of een complete advertentie om uw reclamebord mee te laten maken. PrintConcepts is gespecialiseerd in het verwerken van grote formaten voor een nog grotere impact op uw doelgroep. We drukken met state-of-the-art apparatuur in full colour uw print op posters af. Deze posters bevestigen we vervolgens op een zelfklevend, speciaal hiervoor ontwikkeld bord. Zo kunt u een product laten maken van de allerhoogste kwaliteit dat nooit krom trekt. U kunt bij ons ook een presentatiebord bestellen.

Snel en gemakkelijk online bestellen

Heeft u acties op korte termijn of wilt u snel verbeteringen aanbrengen in uw communicatie? Bestel uw reclamematerialen dan snel en gemakkelijk online via Printconcepts. Wij leveren kwalitatief hoogstaand print- en drukwerk, geven u het juiste advies op technisch vlak en ontwikkelen moeiteloos uw corporate logo of huisstijl voor u. Bovendien kunt u bij ons veilig betalen door gebruik te maken van iDeal en is het mogelijk om uw bestelling via Track & Trace te volgen. Wilt u graag meer informatie? Stel uw vragen telefonisch op +31 (0)73 611 11 44 of per e-mail via info@printconcepts.nl.