Bestelproces

Bestelproces


Bij PrintConcepts kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij hebben het bestelproces voor u zo kort en overzichtelijk mogelijk gemaakt. Volg hieronder stap voor stap het PrintConcepts bestelproces:

Stap 1Maak uw keuze uit het assortiment en volg de gewenste specificaties van uw productkeuze. Staat het product dat u zoekt niet in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op via de gegevens op de contactpagina, of vraag een offerte aan onder “Speciale Aanvraag” in het assortiment-menu hiernaast.

Stap 1Controleer of de productomschrijving juist is en vul vervolgens het gewenste aantal in. Nadat u een keuze heeft gemaakt in het oplage dropdown menu, ziet u direct de prijs. Zorg ervoor dat u bij het invullen van de aantallen altijd uitgaat van het aantal losse pagina’s per bestand.

Stap 1U kunt inloggen onder uw eigen aangemaakte account. Vervolgens ziet u een overzicht van al uw bestelde producten en het eindbedrag. Klik op bestellen om uw bestelling voort te zetten. Bent u nog geen klant bij PrintConcepts, volg dan de instructies op uw beeldscherm. U ontvangt uw inloggegevens via de mail.

Stap 1U krijgt nu de mogelijkheid om uw bestanden te uploaden. Volg zorgvuldig de instructies op uw beeldscherm. Het liefst ontvangen wij pdf-bestanden, omdat pdf de kans op foutieve afdrukken vermindert. Wij controleren altijd voor dat wij gaan produceren de ontvangen bestanden en u ontvangt van ons, in geval van twijfel een bericht.

Stap 1U kunt overgaan tot betalen van uw bestelling. iDEAL: Veilig en snel. Maakt gebruik van uw internetbankier systeem. iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Uw bestelling is nu in productie. Wanneer u inlogt onder uw eigen account kunt u de status van uw order volgen. Tevens kunt u uw account bekijken en de adresgegevens of wachtwoord aanpassen. De bestelling zal binnen het aantal aangegeven werkdagen gereed zijn en eventueel worden verzonden. Wij streven ernaar om digitale print bestelling binnen 24 uur gereed te hebben waarna deze direct verzonden worden. Bestellingen die in offsetdruk worden geproduceerd hebben doorgaans een productietijd van 4 tot 5 werkdagen.