Account

Bedrijfsprofiel


Een enthousiast team van specialisten staat elke werkdag van 8.00 tot 17.30 uur voor u klaar om u te helpen bij de keuze van uw drukwerk. Twijfelt u over iets, had u graag nog wat meer informatie of heeft u een tip voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Dankzij uw feedback kunnen wij onze service verbeteren.

PrintConcepts staat voor een compleet nieuwe benadering van digitaal printen. Different prints, welteverstaan, want wij richten ons op digitale printoplossingen van de hoogste kwaliteit met een groot onderscheidend vermogen. Anders dan anderen, gaan wij namelijk een stapje verder dan alleen het printen of drukken zelf; wij denken ook actief na over creatieve vormen en afwijkende mogelijkheden. Daardoor kunnen wij unieke producten aanbieden waardoor u zeker opvalt! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw regulier print- en drukwerk; dat verzorgen wij snel én professioneel in welke oplage u ook wenst. En de kwaliteit? Die is natuurlijk top: wij werken met de beste high-end productiemachines die op dit moment in de markt zijn. Laat u dus verrassen door de mogelijkheden van digitaal printen en drukken!

Kwaliteit en service staan bij ons in een hoog vaandel. Wij verzorgen zowel digitaal printwerk als regulier drukwerk.

PrintConcepts & dtp
Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen een ontwerp of idee op te maken, kant en klaar en gereed voor druk. Ook verzorgen wij het ontwerp van uw logo’s en huisstijl. U kunt contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl

PrintConcepts & levering
Service staat bij PrintConcepts voorop. Een snelle en goede levering is dan ook waar wij naar streven. Al onze orders kunnen worden verzonden naar het door u gewenste afleveradres binnen Nederland. Alle orders worden verzonden via GLS. Bestellingen die via GLS worden bezorgd, zijn voorzien van een Track & Trace nummer. Dit Tracking nummer kunt u opvragen indien gewenst. Op de trace website van GLS kunt u met dit nummer de bestelling volgen.