Printconcepts

Kleding bedrukken


Wilt u goedkoop kleding bedrukken?

Goedkoop textiel bedrukken doet u bij PrintConcepts, uw online textieldrukkerij!
T-shirts, polo's, sweaters en hoodies kunt u eenvoudig online in enkele stappen laten textiel drukken. Kleding bedrukken bij PrintConcepts kan al vanaf één exemplaar tegen zeer lage prijs en is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. 

Goedkoop kleding bedrukken, waar moet u op letten?
Draagcomfort en kwaliteit zijn de ingrediënten voor representatieve (werk)kleding. Wilt u unieke kleding bedrukken? Dan kunt u een foto toevoegen aan uw ontwerp, hierdoor krijgen uw textiel bedrukkingen een persoonlijke uitstraling. Of wilt u kleding bedrukken en deze voorzien van een belangrijke boodschap? Bij alle textiel bedrukkingen van PrintConcepts kunt u teksten en afbeeldingen plaatsen op zowel de voor- en achterkant.

Uw kleding bedrukken is ook goed als promotie-artikel voor uw onderneming. Voeg een logo of foto toe of plaats uw bedrijfsslogan om uw merkidentiteit te versterken.
Textiel bedrukken is perfect voor een team, familie-activiteit, feesten en evenementen. Wanneer iedereen dezelfde kleding draagt is er meer verbondenheid met het thema.


Flex transfer op textiel bedrukken.

Bij deze druktechniek wordt er gebruik gemaakt van een overzet materiaal. De opdruk is een dun siliconen laagje wat niet transparant, maar wit is. Deze opdruk is dekkend. De achtergrond is standaard wit maar kunnen wij (tegen meerprijs) 
vrijstaand maken zodat deze komt te vervallen. De aangeleverde afbeelding mag full colour zijn. 

Handleiding voor het wassen van textiel bedrukkingen:

• Voor het wassen het textiel omdraaien.
• Wij adviseren te wassen tot 40°C
• Uitsluitend wasmiddelen gebruiken zonder bleek of wasverzachter.
• Na het wassen niet in de wasdroger.

Wilt u kleding bedrukken alleen u heeft nog geen ontwerp?
Laat dan PrintConcepts, uw textieldrukkerij het ontwerp voor uw kleding verzorgen! Ook voor het ontwerp van uw (bedrijfs)kleding kunt u bij ons terecht! Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen een ontwerp of idee op te maken. U kunt contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl of gebruik te maken van onze Speciale Aanvraag.

Laat direct online uw kleding bedrukken:

T shirt bedrukken    |    Polo bedrukken    |    Sweater bedrukken