Printconcepts

Folders drukken


Goedkoop drukken van folders?

Uw folder drukken bij PrintConcepts staat garant voor de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dankzij ons korte bestelproces kunt u in een paar stappen uw folders drukken in topkwaliteit. Folders online drukken was nog nooit zo eenvoudig!

Folders zijn als reclame-uiting erg belangrijk. Voor snel folders drukken om effectief reclame te maken voor bijvoorbeeld evenementen, shows of om uw bedrijf te promoten kunt u bij ons terecht! Wij drukken folders in verschillende papiersoorten en gramsgewichten met verscheidene vouw-variaties. Folders vouwen in wikkel-, harmonica- of altaarvouw behoort tot de mogelijkheden. Onze folders vouwen doen we standaard zodat u niet alsnog zelf uw folders staat te vouwen. Folders drukken
bij PrintConcepts is goedkoop drukken in topkwaliteit en supersnel gratis geleverd!

Folders drukken in kleine oplages? Geen probleem!
Uw folder digitaal drukken is al mogelijk vanaf 50 stuks, met diverse afwerkings- mogelijkheden en op verschillende papiersoorten. Deze folders drukken we binnen 24 uur om ze vervolgens gratis naar het door u gewenste adres te verzenden.


Uw folder drukken in enkele stappen.
U kiest online het gewenste formaat folder en vervolgens krijgt u de keuze om uw folder te drukken in een "kleine oplage" of een "grote oplage". Een "kleine oplage" is digitaal drukken op zeer hoge kwaliteit, wat haast niet van offset drukwerk te onderscheiden is. 
Een "Grote oplage" is folders drukken op de hoogste kwaliteit in offset.

Heeft u nog geen ontwerp voor uw folders?
Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen met het ontwerp van uw folder, kant en klaar en gereed voor druk. Ook verzorgen wij ontwerpen voor logo’s en huisstijl. 
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl

Bekijk hier ons assortiment folders drukken.