Printconcepts

Posters maken


poster maken

Goedkope posters maken?

Bij PrintConcepts kunt u eenvoudig uw digitaal drukwerk onlinebestellen. Uw poster maken of snellaten drukken op de hoogste kwaliteit! En natuurlijk bezorgenwij uw posters gratis op het gewenste adres.

Het belangrijkste doel van uw poster is het uitdragen van eenboodschap.

Trek doeltreffend de aandachtrichting uw bedrijf, product of merk met een poster van topkwaliteit!Een sterk vormgegeven poster van goede kwaliteit valt immers op!

Digitaal uw posters maken,geschiedt op een van de nieuwstedigitale printers en is daardoor van zeer hoge kwaliteit, welke haastniet van offset drukwerk te onderscheiden is! Een poster digitaalafdrukken is een goede en goedkope oplossing voor wanneer u maar eenpaar posters nodig heeft.


Grotere oplages, dat is voor ons geen probleem

Bij grotere oplages wordt het drukken van posters in offsetinteressanter. Voor het offset drukken van posters hebben we een mattepapiersoort en glanzend papier in diverse gramsgewichten. Door het gladgestreken oppervlak hebben deze papiersoorten een briljantekleurweergave.

Bij PrintConcepts zijn de keuzes in papiersoorten ergoverzichtelijk:

 • PosterPlus Mat: Posterprint op stevig papier, met een matte uitstraling.
  Ideaal voor kleine oplage posters.
 • Semi Glossy: Mooi papiervoorzien van een gesatineerde (glans) laag voor voornamelijk binnengebruik
 • Glossy Photo Paper:Fotoposter, een foto op poster afdrukken, fotopapier voor de scherpsteafdrukken op foto kwaliteit. Ideaal voor kleine oplage posters
 • Blueback Paper: Een mattepapiersoort, speciaal voor buiten.
  De naam blueback zegt het al, dit papier is voorzien van een blauweachterkant.
  Zo kunt u makkelijk buiten over een andere reclameposters heen plakken.
  Ideaal voor in two-signs en driehoeksborden.

Nog geen poster ontwerp? Laat dan PrintConcepts uw poster maken!

Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzenvan dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen bij het grafisch ontwerpvan uw poster of een poster maken in het gewenste posterformaat, kanten klaar en gereed voor druk.

Ook verzorgen wij het ontwerp van uw logo’s en huisstijl. U kuntvrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of contactopnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl