Printconcepts

Kleding drukken


Goedkoop kleding drukken?

Goedkoop kleding drukken doet u bij PrintConcepts!
U kunt eenvoudig online in enkele stappen polo's, sweaters, hoodies en t-shirts drukken. Kleding drukken bij PrintConcepts is al vanaf één exemplaar leverbaar tegen zeer lage prijs en is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. 

Waar moet u op letten bij het kleding drukken?
Draagcomfort en kwaliteit zijn de ingrediënten voor representatieve werkkleding. Wilt u unieke kleding drukken? Voeg dan een foto of eigen tekst toe aan uw ontwerp, hierdoor krijgt uw kleding een meer persoonlijke uitstraling. Voor het kleding drukken bij PrintConcepts kunt u afbeeldingen en teksten plaatsen op zowel de voor- en achterzijde.

Kleding laten drukken is ook goed als promotie-artikel voor uw onderneming. Voeg een logo of foto toe, of plaats uw bedrijfsslogan om uw merkidentiteit te versterken. Kleding drukken voor een team of familie-activiteit, feesten en evenementen? Iedereen voelt zich meer verbonden met het thema wanneer zij dezelfde kleding draagt tijdens het evenement, feest of activiteit!

Ook voor het ontwerp van uw (bedrijfs)kleding kunt u bij ons terecht! Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen een ontwerp of idee op te maken. U kunt contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl of gebruik te maken van onze Speciale Aanvraag.

Flex Transfer op kleding drukken

Bij deze druktechniek wordt er gebruik gemaakt van een overzet materiaal. De opdruk is een dun siliconen laagje wat niet transparant is, de opdruk is dekkend. De achtergrond hiervan is standaard wit maar kunnen wij (tegen meerprijs) vrijstaand maken zodat deze komt te vervallen. De afbeelding mag full colour zijn. 


Kleding drukken, waar moet u op letten bij het wassen:

• Voor het wassen het textiel omdraaien.
• Wij adviseren te wassen tot 40°C
• Gebruik uitsluitend wasmiddelen zonder bleek of wasverzachter.
• Na het wassen niet in de wasdroger.

Laat direct uw kleding drukken:

T shirt drukken    |    Polo drukken    |    Sweater drukken