Printconcepts

Kleding bedrukking


Zoekt u goedkope kleding bedrukking?

Bedrukte kleding bestellen doet u bij PrintConcepts, uw online textieldrukker!
T-shirts, polo's, sweaters en hoodies kunt u eenvoudig online in enkele stappen laten textiel drukken. Bedrukte kleding van PrintConcepts is al vanaf één exemplaar leverbaar tegen zeer lage prijs en is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. 

Goedkope kleding bedrukking, waar moet u op letten?
Draagcomfort en kwaliteit zijn de ingrediënten voor representatieve (werk)kleding. Voor uniek bedrukte kleding kunt u een foto toevoegen aan uw ontwerp, hierdoor krijgt uw bedrukte kleding een persoonlijke uitstraling. Of wilt u uw bedrukte kleding voorzien van een belangrijke boodschap? Op onze bedrukte kleding kunt u teksten plaatsen op zowel de voor- en achterkant.

Bedrukte kleding is ook goed te gebruiken als promotie-artikelen voor uw onderneming. Voeg een logo of foto toe of plaats uw bedrijfsslogan om uw merkidentiteit te versterken.
Onze kleding bedrukking is perfect voor een team, familie-activiteit, feesten en evenementen. Wanneer iedereen dezelfde bedrukte kleding draagt voelen zij zich meer verbonden met het thema.


Flex transfer op textiel drukken.

Bij deze druktechniek wordt er gebruik gemaakt van een overzet materiaal. De opdruk is een dun siliconen laagje wat niet transparant, maar wit is, de opdruk is dekkend.
De achtergrond is standaard wit maar kunnen wij (tegen meerprijs) 
vrijstaand maken zodat deze komt te vervallen. De aangeleverde afbeelding mag full colour zijn. 

Handleiding voor het wassen van bedrukte kleding:

• Voor het wassen het textiel omdraaien.
• Wij adviseren te wassen tot 40°C
• Uitsluitend wasmiddelen gebruiken die geen bleek of wasverzachter hebben toegevoegd.
• Na het wassen niet in de wasdroger.

Bedrukte kleding laten ontwerpen door uw textieldrukker? 
Ook voor het ontwerp van uw (bedrijfs)kleding kunt u bij ons terecht! 
Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen een ontwerp of idee op te maken. U kunt contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl of gebruik te maken van onze Speciale Aanvraag.

Bestel direct uw bedrukte kleding online:

T shirt bedrukken    |    Polo bedrukken    |    Sweater bedrukken