Printconcepts

Folders printen


Goedkoop online folders printen?

Uw folder online digitaal printen of folders online bestellen gaat heel eenvoudig bij PrintConcepts. Goedkoop uw folder printen in topkwaliteit! En dankzij ons eenvoudig bestelproces kunt u in een paar klikken online folders printen.

Folders zijn als reclame-uiting heel erg belangrijk. Als u snel uw folders wilt printen om effectief reclame te maken voor evenementen, shows of om uw bedrijf te promoten kunt u bij ons terecht! Wij printen folders in verschillende papiersoorten en gramsgewichten met verscheidene vouw-variaties, zoals bijv. in wikkel-, harmonica- of altaarvouw voor een drieluik folder. Digitaal printen in t
opkwaliteit en supersnel gratis geleverd!

Online folders printen in kleine oplages? Geen probleem!
Uw folder digitaal printen is al mogelijk vanaf 50 stuks, met diverse afwerkings- mogelijkheden en op verschillende papiersoorten. Deze folders printen we binnen 24 uur en versturen we gratis naar het door u gewenste adres! 


In enkele stappen online folders printen.
U kiest online het gewenste formaat folder en vervolgens krijgt u de keuze om uw folder te printen in een "kleine oplage" of een "grote oplage". Een "kleine oplage" is digitaal printen op zeer hoge kwaliteit, wat haast niet van offset drukwerk te onderscheiden is.
"Grote oplages" van uw folder wordt op de hoogste kwaliteit in offset gedrukt.

Heeft u nog geen ontwerp voor uw folders?
Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u helpen met het ontwerp van uw folder, kant en klaar en gereed voor druk. Ook verzorgen wij ontwerpen voor logo’s en huisstijl. 
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of contact opnemen met onze dtp-afdeling door te mailen naar: info@printconcepts.nl

Bekijk hier ons assortiment folders printen.