Printconcepts

Banner spandoek


Reclamedoeken of pvc zeildoek bestellen?

In enkele stappen kunt u uw banner spandoek of reclamedoek online laten drukken.
Met de nieuwste druktechnieken leveren we de meest perfecte reclamedoeken! U kunt bij PrintConcepts reclame spandoeken bestellen in topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Hierbij heeft u een ruime keuze uit verschillende formaten met diverse afwerkingen zoals het rondom aanbrengen van zeilringen, een tunnelzoom of uw reclamedoek op laten spannen in een prachtig aluminium frame. 

Banner spandoek bestellen bij PrintConcepts, wat kunt u verwachten?
Wij gebruiken uitsluitend topkwaliteit banner materiaal van afwasbaar en weerbestendig pvc zeildoek. Deze reclame doeken drukken we met high solventinkten, die 5 jaar kleurecht, water- en UV-bestendig zijn. Hiermee bieden wij u de ideale oplossing om uw spandoeken reclame binnenshuis, maar ook buitenshuis te gebruiken!


Reclamedoek drukken op blockout banner materiaal.
Dit is extra dik bisonyl zeil met een zwarte tussenlaag zodat hier geen licht doorheen komt. Hierdoor kunnen reclamedoeken die geprint zijn op bisonyl zeil dubbelzijdig bedrukt worden. Omdat deze reclamedoeken extra dik én niet doorschijnend zijn blijft het beeld aan beide kanten haarscherp en in topkwaliteit!

Bestel direct uw banner / spandoek online:

Banner met frame    |    Banner zonder frame

Wilt u graag reclame spandoeken bestellen alleen u heeft nog geen ontwerp?
Geen probleem bij PrintConcepts! U kunt zelf het ontwerp voor uw reclamedoek aanleveren, maar u kunt ook het ontwerp voor uw spandoek reclame laten verzorgen door ons. Onze ontwerp- en dtp afdeling staat voor u klaar om u op talloze wijzen van dienst te zijn. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van de mooiste reclamedoeken.

Wij drukken reclamedoeken op veel verschillende afmetingen. Staat het door u gewenste banner formaat niet in ons online assortiment? Of wilt u reclamedoeken drukken op ander materiaal? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via Speciale Aanvraag of mailen naar: info@printconcepts.nl